Connect with us
Loteria Română, veste uriașă pentru români! Cum poți juca iar la 6 din 49

Social

Loteria Română, veste uriașă pentru români! Cum poți juca iar la 6 din 49

Veste uriașă de la Loteria Română! Extragerile loto 6 din 49 vor fi reluate cât de curând, însă totul se va desfășura online. Majoritatea activităților din România s-au mutat online, așa că Loteria Română a luat în calcul această variantă și a făcut un anunț mult așteptat de românii fideli jocurilor de noroc.

Loteria Română, veste uriașă pentru români! Cum poți juca iar la 6 din 49

Într-un comunicat de presă care a fost făcut public recent, Loteria Română anunță că a colaborat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României , pentru a implementa jocurile loto online. Cu siguranță această veste este extrem de apreciată de mulți cetățeni.

„În contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, C.N. „Loteria Română” S.A. consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent.”, se arată în comunicat.

Conducerea loteriei a precizat că această schimbare era oricum în plan de foarte mult timp, însă nu a putut fi realizată din diverse motive. Vă reamintim că toate jocurile loteriei au fost suspendate din 19 martie.

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor.

 Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative. În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză.”, a  declarat Sebastian-Iacob Moga, Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Social

To Top