Social

Polițistă din Teleorman are nevoie de ajutor: un gest simplu salvează o viață

O polițistă din Teleorman a aflat de puțin timp ca suferă de o boală incurabilă. Tânăra are nevoie urgentă de sânge. Andreea Elena Sandu a primit de curând diagnosticul de leucemie mieloidă acută. Aceasta a fost internată la Institutul Fundeni și are nevoie de sânge.

Polițistă din Teleorman are nevoie de ajutor: un gest simplu salvează o viață

Colegii săi de la Poliția Română au lansat un apel la umanitatea din internauți folosind pagina de Facebook. Deși îi urează tinerei „La mulți ani” deoarece mâine este ziua acesteia de naștere, ei sugerează oamenilor să facă un gest mic cu o importanță enormă.

Corpul Național al Polițiștilor i-au spus povestea de viață pe Facebook pentru a cere ajutor oamenilor din țară. Deși se temea ca are noul virus, Andreea a primit vestea bună că nu este pozitivă, dar vestea proastă că suferă de o boală mult mai gravă.

„Într-o dimineață, acum două săptămâni, Andreea s-a trezit cu gâtul umflat, a realizat că nu este ceva în regulă, când a vrut să se dea jos din pat, simțindu-se slăbită. Ovidiu, soțul ei, care o știa o persoană energică a întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu știa ce să-i răspundă. A plecat spre medic repetându-și în gând ”Doamne să nu fie COVID!”. După mai multe analize ale medicului de familie, acesta i-a transmis că trebuie să meargă la București la spital. Tot mai îngrijorată, și-a lăsat copii în grija unor prieteni și a plecat împreună cu soțul la Spitalul Fundeni unde avea trimiterea. Aici diagnosticul a picat ca un trăsnet: leucemie mieloidă acută.”

Andreea este o femeie căsătorită, are doi copii, iar soțul ei este polițist tot în județul Teleorman. Povestea lor de iubire și de viață, pe scurt, sună cam așa:

„Andreea și Ovidiu sunt o familie de polițiști, se cunosc de când au finalizat studiile la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina. Amândoi sunt din Olt, iar la repartiție au optat pentru IPJ Teleorman, fără să știe că peste câțiva ani vor fi o familie. După puțin timp s-au cunoscut la o cercetare la fața locului, el fiind criminalist, iar ea agent de ordine publică. În scurt timp și-au unit destinele și viața a evoluat firesc, rând pe rând venind toate: casa, mașina, copii, întâi Andrei, voinicul cel mare, iar apoi prâslea, Vlăduț”.

Leucemie mieloidă acută este un cancer al sângelui. Acesta afectează celulele sangvine care se numesc celule mieloide și se găsește în măduva osoasă și sânge.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-05-13T19:31:22+03:00 19:31

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More