Connect with us
Program 20 aprilie 2020 Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Mega Image, Penny, LIDL, Selgros, Metro

Social

Program 20 aprilie 2020 Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Mega Image, Penny, LIDL, Selgros, Metro

Program 20 aprilie al magazinelor, hypermaketurilor și supermarketurilor este în continuare modificat. Dacă unele magazine au programul mai scurt, altele sunt închise. Programul pentru: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Mega Image, Penny, LIDL, Selgros, Metro.

Program 20 aprilie 2020 Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Mega Image, Penny, LIDL, Selgros, Metro

Jos regășeti programul magazinelor din 20 aprilie, a doua zi de Paște. Pentru prima oară în acest an unele magazine sunt închise luni, deobicei acestea reveneau în a doua zi de Paște. Le luam pe rând.

Program Auchan 20 aprilie

Auchan are închise magazinele luni, în a doua zi de Paște. Este pentru prima oară când Hypermaketul este închis două zile în sărbătorile legale.

De marți, 21 aprilie 2020, programul Auchan revine la normal. În 20 aprilie la Auchan, veți găsi cu siguranță multe reduceri speciale la produsele de Paște care nu s-au vândut.

Program 20 aprilie Carrefour

Carrefour nu este deschis luni 20 aprilie 2020, la fel pentru prima data în istoria Sărbătorilor Legale.

  • 19 – 20 aprilie:  magazinele vor fi închise
  • 21 aprilie:  de la 08:00 până la 22:00.

Carrefour are un program special de sărbători. Toate supermarketurile și-au anunțat din timp programul pentru zilele de Paște. Informații detaliate despre ofertele din această perioadă găsim pe site-ul oficial al fiecărui supermarket. Pentru un program Carrefour de Paște complet.

Program Kaufland 20 aprilie 2020

Kaufland a fost închis pe 19 aprilie în Duminica Paștelui, iar luni 20 aprilie magazinul magazinele au program special, se deschid la ora 8:00 până la ora 15:00.

În timpul Paștelui, magazinele Kaufland vor fi deschise publicului, dar doar în anumite intervale. Mai mult, vor funcționa în funcție de locație și mai ales, pe baza unui program special.

Program Cora luni 20 aprilie

Site-ul oficial ne informează că programul variază ușor în funcție de adresă sau de oraș.

Program hipermarketurilor Cora în perioada sărbătorilor pascale va fi:

  • 18 aprilie, sâmbătă, în zonele Lujerului, Pantelimon și orașele: Alexandria, Cluj Napoca, Drobeta, Bacău, Constanța, hipermarketurile vor fi deschise între orele 8:00 – 19:00;
  • special pentru „Eroii din spitale, MAI și MAPN”, magazinele vor funcționa dupa ora 7:30 și până la ora 8:00 doar acești oameni vor avea acces în magazin.
  • în locațiile Sun Plaza, Baia Mare, City Mark și Ploiești, magazinele funcționează în interval 8:00 – 18:00. Facilitățile pentru EROI sunt din nou valabile.
  • în zilele de 18 și 19 aprilie livrările și call centerul sunt închise pentru publicul larg. Toate magazinele Cora sunt închide în 19 aprilie pentru ca angajații Cora să aibă și ei parte de sărbătoarea pascală.
  • în 20 aprilie toate magazinele vor funcționa în interval 9:00 – 17:00.
  • în 21 aprilie toate magazinele vor reveni la program normal:8:00 – 22:00;

Program Mega Image 20 aprilie

Majoritatea lanțurilor de magazine au anunțat că vor avea un program special în perioada sărbătorilor pascale.

Mega Image a anunțat pe site-ul oficial al lanțului de magazine programul în care vor funcționa în această perioadă, spre deosebire de alte magazine din branșă.

Sâmbătă, 18 aprilie, Mega Image își va deschide ușile la orele 08:00 și le va închide cu 22:00. Cei care vor să își facă aprovizionarea pentru zilele de Paște vor avea așadar destul timp să cumpere tot ce au nevoie.

În Prima zi de Paște toate magazinele din țară vor fi închise, apoi în a doua zi de Paște, 20 aprilie 2020, se vor redeschide. Își vor aștepta clienți

Program Penny, luni, 20 aprilie

Pe site-ul oficial, magazinele Penny pe 20 aprilie au program special, au pus programul pentru perioada ce urmează. Penny va închide toate magazinele din întreaga țară pe toată prima zi de Paște. Angajații vor avea o zi liberă de petrecut cu familia și de odihnă.

Programul magazinelor Penny pentru perioada 17-21 aprilie 2020 este:

  • 20 aprilie 2020 – 9:00 – 17:00
  • 21 aprilie 2020, între orele 7:30 – 21:00

Program LIDL 20 aprilie

Reprezentanții lanțului de hipermarketuri german au informat publicul că au decis să închidă magazinele Lidl pe perioada zilei de Paște.

Astfel, cei care lucrează în aceste magazine sunt poate singurii angajați care vor avea două zile liber la rând pentru a sta cu familiile lor.

Primele două zile de Paște, 19 și 20 aprilie 2020, toate aceste unități comerciale care aparțin lanțului de magazine LIDL nu vor funcționa.

Program Metro și Selgros 20 aprilie

Pe 20 aprilie Metro și Selgros au program special, magazinele sunt luni închise, iar din 21 aprilie revin la programul normal. Atenție programul Metro și Selgros este redus în perioada aceasta.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top