Social

Program Cora de Paște 2020

Program Cora de Paște 2020. În timpul pandemiei, marile lanțuri de magazine din România ramân deschide în timpul sărbătorilor pascale. Chiar dacă își vor ține ușile deschise după alt program, hipermarketurile Cora își vor aștepta clienții zilnic.

Program Cora de Paște

Site-ul oficial ne informează că programul variază ușor în funcție de adresă sau de oraș.

Program hipermarketurilor Cora în perioada sărbătorilor pascale va fi:

  • 18 aprilie, sâmbătă, în zonele Lujerului, Pantelimon și orașele: Alexandria, Cluj Napoca, Drobeta, Bacău, Constanța, hipermarketurile vor fi deschise între orele 8:00 – 19:00;
  • special pentru „Eroii din spitale, MAI și MAPN”, magazinele vor funcționa dupa ora 7:30 și până la ora 8:00 doar acești oameni vor avea acces în magazin.
  • în locațiile Sun Plaza, Baia Mare, City Mark și Ploiești, magazinele funcționează în interval 8:00 – 18:00. Facilitățile pentru EROI sunt din nou valabile.
  • în zilele de 18 și 19 aprilie livrările și call centerul sunt închise pentru publicul larg. Toate magazinele Cora sunt închide în 19 aprilie pentru ca angajații Cora să aibă și ei parte de sărbătoarea pascală.
  • în 20 aprilie toate magazinele vor funcționa în interval 9:00 – 17:00.
  • în 21 aprilie toate magazinele vor reveni la program normal:8:00 – 22:00;

Program Cora de Paște. Pentru a avea parte de informații cât mai precise, este bine să consultăm site-ul fiecărui magazin Cora. Aici pot selecta magazinul unde doresc să își facă toate cumpărăturile.

Reprezentanții Cora au anunțat că oamenii nu trebuie să se înghesuie în magazine deoarece stocuri sunt destule.

Precizăm, de asemenea, că nu s-a luat măsura raționalizării produselor. Punctual, în unele magazine am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți.

Solidaritatea și cumpătarea sunt esențiale în aceste zile și îi rugăm din nou pe clienți să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici și mâine și că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată țara”, au explicat reprezentanții CORA.

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More