Connect with us
Sorin Ovidiu Vântu ar fi fost internat în stare gravă la spital. Ce afecţiune are omul de afaceri

Social

Sorin Ovidiu Vântu ar fi fost internat în stare gravă la spital. Ce afecţiune are omul de afaceri

Sorin Ovidiu Vântu ar fi ajuns în stare gravă la spitalul Clinic Fundeni, conform unor surse medicale citate de Gândul. Medicii ar fi rezervaţi în ceea ce îl priveşte.

Conform sursei citate, Vântu ar avea o infecţie generalizată şi este supus unor investigaţii amănunţite, pentru a se stabili cu exactitate ce are.

Controversatul om de afaceri a fost eliberat condiţionat în luna martie a acestui an, după ce a exacutat parţial o condamnare de 11 ani.

Ce boală are Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu a acuzat mai multe probleme medicale de-a lungul timpului, iar în luna iunie, acesta a suferit o intervenţie la un spital din Capitală, pentru a elimina unele probleme vasculare.

Vântu are o afecţiune care îngustează vasele de sânge de la nivelul membrelor inferioare, iar acesată boală s-ar fi agravat în perioada în care a stat după gratii.

După ieşirea din închisoare, SOV s-a remarcat prin postările sale controversate de pe reţelele sociale, acesta susţinând teoriile conspiraţiei cu privire la coronavirus.

„Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top