Connect with us
Tânăr de 28 de ani, de negăsit. Este căutat internațional

Social

Tânăr de 28 de ani, de negăsit. Este căutat internațional

Un tânăr de 28 de ani din Brăila a fost dat dispărut din data de 29 ianuarie. Acesta este de negăsit de atunci și polițiștii îl caută atât în România, cât și în plan internațional și cer ajutorul tuturor. Persoanele care îl văd sau dețin alte informații despre el trebuie să anunțe autoritățile.

Tânărul a mai dispărut în 2019

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila (IPJ), cel care a anunțat dispariția tânărului de 28 de ani este bunicul acestuia, de 77 de ani. În după-amiaza zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, în jurul orei 16.00, el a mers la poliția din Brăila și a sesizat că nepotul său, Vasiliu Daniel Valerică, a dispărut încă de pe 29 ianuarie și nimeni nu mai știe nimic de el.

Tânărul a plecat de bunăvoie de acasă și de atunci este de negăsit. El a mai dispărut de la domiciliu și la începutul lunii mai 2019 și tot bunicul său a fost cel care a anunțat autoritățile.

Semnalmentele tânărului dispărut

Semnalmentele bărbatului:

  • înălţime 170 cm,
  • constituţie atletică,
  • păr negru,
  • ochi negri.

La nivelul frunţii, tânărul prezintă un smoc alb de păr. La data la care a dispărut de acasă, tânărul era îmbrăcat cu pantalon de trening de culoare albastră, era încălţat cu pantofi tip tenis, de culoare neagră şi avea pe cap un fes de culoare gri.

Poliția a anunțat că băiatul este căutat atât la nivel național, cât și internațional și se depun toate eforturile pentru a fi găsit. Autoritățile cer ajutorul populației și sfătuiesc toate persoanele care dețin orice fel informație despre Vasiliu Daniel Valerică să anunțe imediat, pentru că orice detaliu poate fi folositor.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”se precizează în comunicatul IPJ Brăila.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: S-a trezit după 11 luni de comă. Nu-și amintește de pandemie, deși a avut de două ori coronavirus | Hot News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top