Social

Un bărbat are 150 de copii. Cum a reușit să ajungă la acest număr

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a șocat lumea întreagă după ce a ajuns să aibă 150 de copii, un număr extrem de mare, la care nimeni nu s-ar fi putut gândi vreodată. Mai există oameni cu o familie numeroasă, însă nimeni nu a ajuns la o astfel de performanță. Se pare că, totuși, situația este una ciudată și aici nu poate fi vorba de 150 de copii care au aceeași mamă sau alte câteva.

Bărbatul cu 150 de copii, donator de lichid seminal

Joe Donor este americanul cu 150 de copii. El a reușit să ajungă la o astfel de performanță este cel mai mare donator de lichid seminal din lume. Americanul de 49 de ani își oferă serviciile femeilor care vor să devină mame. Joe are 150 de copii, în întreaga lume, iar acum, în pandemie, a mai făcut şase.

Bărbatul cu 150 de copii și-a făcut o meserie oferind servicii sexuale dar și donând materialul lui genetic. El este mândru de faptul că reușește să facă fericite femei din lumea întreagă și este foarte faimos și primește numeroase recomandări pe Facebook. El vrea ca toată viața să facă astfel de lucruri și, în timpul pandemiei, recunoaște că s-a bucurat de un mai mare succes.

Joe Donor a fost blocat din cauza epidemiei în Argentina, în urmă cu două luni. El se deplasase pe continentul sud-american pentru a dona, dar cum Argentina a înregistrat 17.000 de decese şi 751.000 de infectări, a fost obligat să respecte regula de carantină de 14 zile la sosire. De la începutul pandemiei de COVID-19 şi până în prezent el a contribuit la procrearea a şase copii și intenționează să lase gravide încă 10 femei, pentru ca numărul să ajungă la 160. El nu acceptă bani pentru serviciile lui, însă primește numeroase cadouri și este pasionat de fotografiile cu femeile care devin mame datorită lui.

„Am început să-mi donez materialul genetic în 2008 și mi-am propus să fac 10 copii pe an. Noul coronavirus nu m-a oprit din misiunea mea. Sunt mai ocupat ca niciodată. Îmi doresc să donez până la sfârșitul vieții. Urmează să mă întâlnesc cu cinci femei săptămâna viitoare şi în urma întâlnirii voi afla dacă anul viitor numărul copiilor mei creşte sau nu.”, a explicat americanul.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More