Social

Vodafone a picat în toată țara! Clienții companiei nu pot primi sau efectua apeluri

Vodafone are probleme mari cu rețeua un incident tehnic a pus la pâmânt compania de telefonie mobila. Astfel, clienții din vestul țării sunt cei mai afectați din cauza dificultăților tehnice apărute. Lipsa de semnal de la Vodafone va fi remediată conform companiei, cel târziu la ora 19:00.

Vodafone a picat, nu este semnal. Fară net și apeluri

Rețeaua Vodafone a picat la ora 15:10, iar inginerii se chinuie să repare incidentul tehnic care a pus la pământ toată rețeua companiei. Atât apelurile de voce, sms-urile cât și internetul mobil NU funcționeză la ora redactării acestui articol. Compania Vodafone estimează că problemele de semnal se vor remedia în jurul orei 19:00, a declarat un reprezentat Vodafone pentru HUFF.ro.

Oficial compania spune că în maxim o oră situația va reveni la normal. Nu toată plaja de numere este afectată, potrivit informațiilor HUFF din interiorul companiei Vodafone anumite plaje de numere au picat.

Cele mai grave probleme de semnal sunt în județul Arad, orașul Nădlac unde clienții nu au deloc semnal indiferent de plaja de numere pe care o au.

Ce trebuie să faci pentru a avea semnal la Vodafone?

Vodafone fara semnal. Clientii nu pot efectua apeluri. Harta acoperire

Pentru ca serviciile tale să revină la capacitățile normale, dupa ora 17:30 închide și repornește telefonul de la mai multe ori până când semnalul apare. Dacă internetul nu funcționeaza închide din nou telefonul timp de 1 minut și reporneștel.

Procesul trebuie repetat de 3 ori, pentru ca serviciile sa fie corect funcționale și la parametri normali, Vodafone recomanda repornirea telefonului de 3 ori.

Codul PIN standard pentru cartelele sau abonamentele Vodafone, indiferent ca sunt persoana fizică sau juridică este 1234.

Contact Vodafone

În cazul în care continuați să aveți probleme cu un serviciu, dacă aveți semnal la telefon puteți suna gratuit la *222, unde Andreea robotul automat vă poate ajuta cu informații.

Dacă doriți să intrați în legătură directă cu un operator sunați la *555, apel contra cost / per apel 0.64 euro cu TVA inclus.

Dacă nu poți suna de pe numărul tău de Vodafone, sună de pe orice alt număr de telefon la 0372022222.

Mesajul companiei Vodafone, referitor la problemele de semnal

Indiferent de pe ce numări suni robotul Vodafone comunică următorul mesaj cu privire la eroarea tehnică care lăsat clienții fară semnal

„Momentan ne confruntam cu probleme tehnice in anumite zone. Te asiguram ca depunem toate eforturile pentru remedierea situatiei pentru a remedia difuncționalitatea rețelei”

Acest articol a fost actualizat la: 2020-06-29T17:03:57+03:00 17:03

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More