Știri

Șofer împușcat în cap de către un polițist! În ce stare se află victima

Un bărbat a fost ucis, joi, în municipiul Vaslui, după ce a fost împuşcat accidental în cap de către un poliţist care îl urmărea. Omul legii primis informaţii că acesta se afla la volanul unei maşini deşi avea permisul de conducere suspendat,conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta, a spus că incidentul s-a petrecut în zona industrială a municipiului Vaslui, rănitul fiind preluat de un echipaj medical.

„Bărbatul aflat la volanul unui autoturism, la vederea maşinii de poliţie a efectuat manevra de mers înapoi, după care a coborât din maşină şi a încercat să fugă. Colegul nostru a mers după bărbat şi l-a somat să se oprească, avertizând că va face uz de armă.

La un moment dat, bărbatul a fost prins de umeri pentru a fi imobilizat de poliţist, moment în care arma s-a declanşat accidental, rănindu-l pe bărbat în zona capului. Acesta a fost preluat de un echipaj medical”, a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Manta.

Bărbatul împuşcat era cercetat în trei dosare penale pentru diverse infracţiuni privind circulaţia auto pe drumurile publice.

Ancheta în acest caz este în derulare.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Un grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri, pe DN2F, la ieşirea din municipiul Vaslui spre suburbia Brodoc.

Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, care au anunțat și că sunt patru victime.

Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Petru Iftene, două autoturisme s-au ciocnit în urma pătrunderii pe contrasens a unuia dintre acestea, iar în urma impactului s-au înregistrat „patru victime”.

„La locul producerii accidentului, s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două maşini ale Serviciului de Ambulanţă şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD”, a declarat oficialul ISU Vaslui.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

CITEȘTE ȘI: Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Accident teribil în această dimineaţă. Cine sunt victimele grav rănite

Acest articol a fost actualizat la: 2018-03-15T18:29:47+02:00 18:29

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More