Connect with us
Șofer urmărit în trafic cu focuri de armă. Fugarul nu a fost încă prins

Știri

Șofer urmărit în trafic cu focuri de armă. Fugarul nu a fost încă prins

Focuri de armă în Craiova, pe 11 mai. Poliţişti din cadrul Biroului rutier Craiova au tras, vineri, mai multe focuri de armă într-un autoturism care nu a oprit în trafic la semnalul acestora, iar şoferul ar putea fi rănit.

Potrivit IPJ Dolj, şoferul de 45 de ani a reuşit să fugă şi este, în continuare, căutat de poliţie.

„Poliţişti din cadrul Biroului rutier Craiova au procedat la urmărirea unui autoturism condus de un şofer care nu a oprit la semnale. Au fost trase focuri de armă şi este posibil ca acesta să fie rănit. Şoferul a fugit şi e în continuare căutat de poliţie”, a anunţat IPJ Dolj.

Te-ar putea interesa și: Focuri de armă la Târgu – Cărbunești. De ce s-a ajuns la împușcături

Focuri de armă la Târgu – Cărbunești pentru aplanarea unui conflict care s-a produs între două familii din localitate.

Conflictul a izbucnit pe 21 aprilie în această localitate. Mai mulți polițiști au fost telefonați să intervină la fața locului pentru a înceta scandalul care i-a trezit pe toți din somn.

Focuri de armă la Târgu – Cărbunești: Au început scandalul după ce s-au îmbătat

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui conflict care a avut loc vineri noaptea între două familii din oraşul Târgu-Cărbuneşti, o persoană de 36 de ani fiind reţinută, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

Potrivit sursei citate, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost solicitată, prin apel 112, să intervină pentru aplanarea unui conflict între membrii a două familii din localitate.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti. Acestia au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

În timpul intervenţiei, poliţiştii au efectuat mai multe focuri de armă în plan vertical, nefiind rănită nicio persoană.

Citește și: Țigări de contrabandă, confiscate la Suceava cu focuri de armă

„Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că altercaţia a avut loc pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi între patru persoane, câte două din fiecare familie.

Ulterior, în zonă s-au adunat mai mulţi membri ai celor două familii. Starea conflictuală a fost aplanată şi persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Faţă de un bărbat de 36 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a precizat Andrei Lazăr.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate în conflict şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, a mai afirmat sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top