Connect with us

Știri

Sorana Cîrstea, moment terifiant: „Instant a venit un miros de ars, am văzut moartea … „

Momente de groază pentru Sorana Cîrstea. Tenismena a povestit cu lux de amănunte episodul înfricoșător trăit în luna mai. Atunci, avionul care se afla în drum spre Madrid a fost aproape de o tragedie după ce a lovit o pasăre în zbor.

„Eram în avion cu Cătălin Moroșanu și, la un moment dat, avionul a lovit o pasăre în zbor. Instant a venit un miros de ars în interior, un motor s-a oprit și atunci chiar m-am speriat. Am văzut moartea cu ochii. Am avut noroc că eram aproape de aterizare și am avut un pilot incredibil.

Sorana Cîrstea a vorbit despre momentul de groază prin care a trecut

Îmi aduc aminte că m-am speriat, chiar îi spuneam antrenorului meu că mi-e frică rău de tot. Cătălin Moroșanu a spus că, după acel moment, poate bate pe oricine.

Acum este ceva mai bine, mai am mici emoții la decolare. Înainte chiar mă temeam de turbulențe, acum nu mai e cazul așa mult”, a declarat Sorana Cîrstea.

Citeşte şi Schimbări fiscale MAJORE de la 1 ianuarie 2018. Ce-i aşteaptă pe români în privinţa salarizării

Schimbări fiscale majore de la 1 ianuarie 2018. Ce-i aşteaptă pe români în privinţa salarizării, impozitelor şi contibuţiilor.

2018 vine cu numerose schimbări fiscale. Creşterea salariului minim brut de la 1.450 de lei la 1.900 de lei este una dintre măsuri.

Tot de la începutul anului, contribuţiile sociale trec din sarcina angajatorului în cea a salariatului. Numărul contribuţiilor sociale se reduce de la nouă la trei, se schimbă modul de impozitare a companiilor, iar impozitul pe venit se reduce de la 16 la 10 procente.

Schimbările legislative în materie de salarizare, impozitare şi contribuţii anunţate pentru începutul anului viitor îi fac pe angajaţii români să nu mai fie la fel de optimişti în privinţa viitorului lor pe piaţa muncii.

“Impreuna cu elemente percepute a fi negative, specifice companiilor pentru care lucreaza, aceste schimbari ii determina pe angajati sa se astepte la un an cu mai multa munca depusa, mai mult stres si mai putini bani”, se arata intr-un comunicat UNDELUCRAM, potrivit observator.tv.

2018 vine cu numerose schimbări fiscale

Anul 2018 va aduce o migrare masivă a forţei de muncă între companiile care îşi desfăşoara activitatea în România.

Nu mai puţin de 60% dintre repondenţi au spus că îşi doresc să îşi schimbe locul de muncă în anul care urmează.

Deciziile de a părăsi actualul loc de muncă par a fi voluntare, având în vedere că 48.3% dintre angajaţi nu se tem că vor fi concediaţi în următoarele şase luni.

61.86% dintre participanţii la sondaj au spus că sunt dispuşi să urmeze cursuri de specializare, iar 40.9% dintre repondenţi şi-au declarat disponibilitatea de a fi relocaţi în alt oraş decât cel în care se află acum pentru a începe o nouă carieră.

Chiar şi aşa, cei mai mulţi participanţi la sondaj recunosc faptul că le va fi greu să găsească un loc de muncă potrivit pregătirii şi aşteptărilor lor. 44.8% consideră că în prezent sunt mult mai puţine oportunităţi de angajare decât erau în urmă cu şase luni.

Citeşte şi 3 zodii de care să te fereşti de Revelion. Iţi vor purta ghinion tot anul dacă le ai în preajmă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top