Soția însărcinată se simțea rău! A dus-o la spital iar la scurt medici au ieșit plângând

Femeia a leșinat pe drum iar pielea îi devenise vineție. Asta se întâmplă în cazurile în care creierul nu mai este oxigenat.

La spital medicii s-au chinuit minute în șir pentru a o readuce la viață. Însă echipa medicală a ieșit din camera unde Heidi era operată.

Ceea ce a urmat avea să-l marcheze pentru totdeauna

„Toți plângeau. Unul dintre ei a venit la mine și mi-a spus ceva ce nu voi uita niciodată. Mi-a zis că soția mea a murit și apoi m-a întrebat dacă aș vrea să-mi văd fetița”, a spus bărbatul.

Din păcate tragedia nu s-a terminat cu o fetiță sănătoasă. După 15 ore de viaţă și bebelușul nou-născut trecea în nefiinţă.

Tatăl a povestit, cu ochii în lacrimi clipele grele prin care a trecut

,Mi s-a spus că va muri. Timp de trei ore a fost ținută în viață de aparate, iar eu am luat decizia să o deconectăm. A murit în brațele mele, la vârsta de 15 ore. Deși am avut-o doar 15 ore, am ajuns să o iubesc foarte mult. Ea și Heidi au fost și vor fi mereu marile iubiri ale vieții mele”, a spus emoţionat bărbatul.

Citeşte şi Un român de 50 de ani s-a dus să cumpere prezervative cu nervuri de la o farmacie. Nu s-a așteptat niciodată că va păți apoi asta!

Acest articol a fost actualizat la: 2017-09-29T14:05:25+03:00 14:05

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More