Connect with us
Soția lui Daniel Prodan, scrisoare emoționantă la o zi după înmormântare

Știri

Soția lui Daniel Prodan, scrisoare emoționantă la o zi după înmormântare

Soția lui Daniel Prodan a găsit puterea să transmită câteva gânduri după moartea soțului ei. La doar o zi de la înmormântare, Licinia a transmis o scrisoare. Mesajul este unul plin de emoție și durere, dar și de mulțumire pentru cei care i-au fost alături.

Scrisoarea emoționantă a soției lui Daniel Prodan

„În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soț, tată și frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniți, bonomia lui ne va lipsi și o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel și durerea.

Totodată, se cuvine să aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simțit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generația de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferința. Sportivi, artiști, jurnaliști, fani și admiratori, prieteni și rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit și respectat, că pasiunea, ambiția și munca sa onestă au contat pentru mulți. Aceasta este moștenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald și sincer.

Citește și: Sicriul lui Daniel Prodan, depus la Arena Național. Steliștii au dat autografe pe tricoul nu numărul 6

De asemenea, ținem să ne exprimăm recunoștința specială pentru ajutorul și eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiați.”, a transmis soția lui Daniel Prodan, potrivit libertatea.

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct

Daniel Prodan a murit pe 17 noiembrie, în locuința sa din Voluntari. Fostul mare fotbalist s-a stins sub privirile neputicioase ale soției sale. Femeia a sunat la 112, însă echipajul medical, care a ajuns după 14 minute, nu l-a mai putut salva. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a declarat că prima ambulanță ajunsă la locuința lui Didi Prodan a fost fără medic. Echipajul a ajuns după 14 minute de la apel. În plus, a doua ambulanță cu medic a ajuns după 8 minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top