Connect with us
Soțul a abuzat-o sexual la două săptămâni de la naștere. Ce s-a întâmplat cu ea după acest abuz

Știri

Soțul a abuzat-o sexual la două săptămâni de la naștere. Ce s-a întâmplat cu ea după acest abuz

Ortega a adus pe lume un băiețel și credea că acest lucru îi va asigura o căsnicie fericită. Soțul începuse să arate semnele unei personalități mai agresive, dar credea că nou-născutul îl va face să devină un om mai calm și un părinte bun. N-a fost așa.

Pe măsură ce zilele treceau, el devenea din ce în ce mai posesiv și mai furios. Cei doi au avut o ceartă puternică, în care el a amenințat-o, iar tribunalul l-a obligat să meargă la cursuri de management al furiei. Nici această terapie nu a ajutat.

La două săptămâni de la naștere bărbatul a abuzat-o sexual în timp ce fiul lor era în cameră și a supus-o unor chinuri greu de imaginat.

Femeia a fost bătută cu bestialitate, drogată și chiar înjunghiată. De frică să nu își piardă copilul, ea a îndurat zile întregi aceste abuzuri.

Chinul s-a terminat după ce mama femeii, îngrijorată că fiica ei nu mai dă niciun semn de viață, a intrat cu forța în casa celor doi. Când a văzut în ce hal arăta aceasta, a alertat poliția, iar bărbatul a fost arestat.

I-a dat la coaste si peste sani, spunand ca laptele ei nu e bun de nimic. Ca ea nu e buna de nimic. A incercat sa o orbeasca si sa o surzeasca pentru ca ea sa nu stie daca fiul ei are nevoie de ea”, a spus mama victimei

Puteți vedea în videoclipul de mai jos cum arată femeia după chinurile la care a fost supusă.

1 Comment

1 Comment

  1. Mircea V.

    2017-07-26T08:15:01+03:00 at 8:15

    După umila mea părere, la cât de frumoasă şi nurlie este doamna din fotografie, eu cred că lucrurile au stat vice versa……..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top