Connect with us
Specialistii in design interior si sfaturile eficiente pentru decorarea casei

Știri

Specialistii in design interior si sfaturile eficiente pentru decorarea casei

Spatiul in care locuim contribuie foarte mult la calitatea vietii oamenilor si in functie de felul in care il decoram, ne putem bucura si mai mult de confortul caminului nostru. Specialistii in design interior au centralizat unele dintre cele mai bune sfaturi pentru a decora cat mai eficient o locuinta. In acelasi timp, acestea sunt valabile si pentru cei care au gusturi, dar nu prea au un buget pe masura acestora. Astfel, cu bani putini, oricine isi poate amenaja casa cu stil.

Spre exemplu, orice piesa de mobilier poate fi pusa in evidenta daca in jurul ei este pastrat un spatiu liber rezonabil. Astfel, nu este recomandat ca langa un birou sa mai fie si alte piese de mobilier. De asemenea, si peretii de langa birou trebuie sa fie liberi pentru a evita senzatia de aglomerare.

Indiferent de gusturi, o regula de baza in decoratiuni interioare spune ca o camera trebuie adaptata varstei celui care va locui acolo. Nu poti decora o sufragerie prea modern pentru o persoana care a iesit deja la pensie, intrucat aceasta nu va simti ca este integrata in acel loc. Un batran provine din alta epoca, astfel ca si mobila din jur trebuie cumva adaptata gusturilor de atunci.

Citeste si: Cum faci o camera mica sa para mai spatioasa

VIDEO – Cum arata casa unui terorist. IMAGINI din locuinta lui Omar Mateen, autorul atentatului din Orlando

Urmatoarea solutie este valabila mai ales pentru cei care s-au mutat intr-o casa noua in care nu exista multa mobila si care nu au nici posibilitati financiare prea mari. O culoare puternica poate masca lipsa mobilierului, iar metoda este recomandata mai ales in bucatarie sau pe hol.

Cand vine vorba de aranjarea unei case, stilul minimalist este intotdeauna o garantie a succesului estetic. Spre exemplu, in locul unor tablouri costisitoare, se poate apela la alte acesorii mai mici si mai ieftine.

Peretii casei trebuie folositi inteligent. Nu este indicat sa ii incarcam prea mult cu diverse obiecte, dar nici sa ii lasam goi, pentru ca arata deprimant. Putem monta diverse cuiere pentru a crea spatiu in dulapurile destinate hainelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top