Connect with us
Aeroportul Henri Coandă a sărbători Ziua Culturii Naționale. Dinu Iancu Sălăjanu și Corola „Armonia” au oferit un recital de excepție.

Știri

Spectacol pe Aeroportul Henri Coandă de Ziua Culturii Naționale

De Ziua Culturii Naționale, pe Aeroportul Henri Coandă a fost un adevărat spectacol. Dinu Iancu Sălăjanu și Corala „Armonia” au susținut recitaluri pe aeroportul din Otopeni.

Ziua Culturii Naționale sărbătorită pe Aeroportul Henri Coandă

Călătorii care s-au aflat astăzi, 15 ianuarie, pe Aeroportul Henri Coandă au avut parte de un spectacol. Dinu Iancu Sălăjanu a interpretat mai multe cântece populare.

Un recital de excepție oferit de Corala „Armonia”.

Ziua Culturii Naționale a fost aleasă pe 15 ianuarie, pentru că reprezintă ziua de naștere a celui mai mare poet român, Mihai Eminescu.

Priectul de lege prin care ziua de naștere a lui Mihai Eminescu a devenit Zi a Culturii Naționale a fost adoptat la 16 noiembrie 2010. Proiectul a fost inițiat de 50 de deputați și senatori. În expunerea de motive a inițiatorilor se arată: „Ziua Culturii Naționale va fi, în viziunea noastră, o zi în care nu numai celebrăm un mare creator, dar și o zi de reflecție asupra culturii române, în genere, și a proiectelor culturale de interes național.”, potrivit agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top