Connect with us
Standup-ul revine pe scenă din 5 iunie: maraton de 3 zile susținut de 20 de comedianți

Știri

Standup-ul revine pe scenă din 5 iunie: maraton de 3 zile susținut de 20 de comedianți

Vești bune pentru cei care iubesc comedia. Începând cu data de 5 iunie show-urile de standup se mută din online pe scenă din nou. Comedianții se întorc pe scena din centrul Capitalei, Splaiul Unirii, 225, în incinta Hop Garden. 20 de artiști vor veni pe scenă pe o perioadă de 3 zile.

Standup-ul revine pe scenă din 5 iunie: maraton de 3 zile susținut de 20 de comedianți

Cei 20 artiști care vor ajunge pe scenă includ următoarele nume: Cosmin Nedelcu – Micutzu, Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu.

Micutzu a vorbit despre o perioadă similară în care a stat departe de scenă în afara pandemiei. Este important de menționat că uneori o pauză este binevenită. Totuși pandemia nu a fost o pauză dorită de oameni.

„N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine şi nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit ca o mare surpriză pentru toţi artiştii. Nu ne aşteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul şi sper ca oamenii din public să fie şi ei cumpătaţi şi înţelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranţă”, a menționat Micutzu conform Agerpres.

Comedianții le promit fanilor lor show-uri incendiare, glume scrise cu efort și mai ales porții sănătoase de umor. Maratonul de comedie va dura 3 zile și  comedianții își vor reintra în mână.

Maraton 3 zile standup

„Începem din 5 până în 7 iunie. Vor fi trei seri de maraton în care comedianţii vor avea ocazia să-şi reintre în mână după trei luni de pauză. Dacă totul decurge bine, încet – încet, vom umple toate zilele săptămânii cu show-uri de stand-up, improvizaţie, open mic şi alte show-uri de divertisment pe care le aveam în mod normal în club”, a menționat Cătălin Crețu, un impresar artistic, pentru Agerpres.

Acesta spune că măsura adoptată de Guvern este una normală și necesară, dar așteaptă „detalii suplimentare cu privire la normele de organizare a spectacolelor în aer liber, pentru că încă există nelămuriri”.

Cătălin Crețu se întreabă dacă show-urile de standup vor funcționa după aceleași principii ca restaurantele cu spații deschise sau ca adunările publice.

„Dacă avem o terasă, care are şi o scenă pe care urcă un artist, funcţionăm după normele adresate activităţilor de alimentaţie publică în spaţii deschise sau după cele referitoare la adunările publice? E o întrebare care planează în jurul acestui subiect şi care sperăm să primească răspuns cât mai curând”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top