Connect with us
Stare de alertă sâmbătă seară în Capitală. Autorităţile au anunțat că o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că la târgul de Crăciun din Capitală, desfăşurat în Piaţa Constituţiei, este plasat un colet suspect.

Știri

Stare de alertă la Târgul de Crăciun din Capitală. Un necunoscut a anunțat existența unui colet

Stare de alertă sâmbătă seară, la Târgul de Crăciun din Capitală. Autorităţile au anunțat că o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că la târgul de Crăciun din Capitală, desfăşurat în Piaţa Constituţiei, este plasat un colet suspect.

În urmă cu puţin timp, dispeceratul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112 despre existenţa unui colet suspect în Piaţa Constituţiei, zona de desfăşurare a târgului specific de Crăciun, potrivit IGPR.

Poliţiştii fac cercetări în acest moment la faţa locului ca să afle dacă informaţia se confirmă.

Potrivit Antena 3, cel care a sunat la 112 nu a mai răspuns la telefon. Oamenii legii l-au contactat pentru a da mai multe amănunte despre locația coletului.

Apelul venit de la Târgul de Crăciun din Capitală poate fi o farsă

De asemenea, este luat în calcul şi ca apelul să fie o farsă. Cei aflați la Târgul de Crăciun nu au fost evacuați, pentru a se evita o panică generală.

Citește și: Cutremur în județul Buzău în această dimineață. Ce magnitudine a avut
În Piața Constituției se află și bradul instalat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, iar astăzi și mâine sunt așteptate o mulțime de persoane la evenimentele de acolo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top