Connect with us
Starlin de la Survivor are o familie minunată. Cum arată soția lui

Știri

Starlin de la Survivor are o familie minunată. Cum arată soția lui

Starlin de la Survivor are o fetiță de cinci ani și o fetiță superbă. Iată imagini cu familia lui.

Concurentul din echipa Războinicilor de la Survivor România. Starlin s-a străduit să țină ritmul și să aducă puncte pentru echipa lui.

Starlin își dorește să câștige marele premiu al emisiunii de la Kanal D pentru familia lui.

Cum arată familia lui Starlin de la Survivor

Puțini sunt cei care știu ce familie minunată are Războinicul din Republica Dominicană. Starlin este îndrăgostit de o româncă, soția sa, împreună cu care are o minune de fetiță.

Când Războinicii au câștigat proba de imunitate, Starlin a primit un mesaj care l-a emoționat foarte tare. Acesta era de la soția sa.

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale. În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu. Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”, este mesajul care l-a făcut pe Starlin să plângă.

Războinicul a mărturisit că încearcă să fie puternic pentru familia sa.

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet. Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț. Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare. E greu!”

Cine este Starlin de la Survivor

Mariano Starlin Belen Medina este din Republica Dominicană și trăiește în România. Războinicul are 37 de ani si este de meserie instructor fitness și zumba, dar și percuționist. Acesta a studiat psihologie industrială şi resurse umane.

Ce spune Starlin despre participarea la emisiunea concurs de la Kanal D.

„Particip la pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani”, a declarat acesta, înainte de intrarea sa în competiția Survivor România 2021.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top