Connect with us
Stația de metrou Aurel Vlaicu: Circulația întreruptă, unui bărbat i s-a făcut rău

Știri

Stația de metrou Aurel Vlaicu: Circulația întreruptă, unui bărbat i s-a făcut rău

Clipe de coșmar la stația de metrou Aurel Vlaicu. Circulaţia trenurilor de metrou a fost perturbată, în această dimineaţa, după ce în garnitura care se afla în staţia Aurel Vlaicu, linia 1, a fost anunţată o urgenţă medicală, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Metrorex.

„La ora 8:50, în trenul de metrou aflat în staţia Aurel Vlaicu, linia 1(Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor, persoana nu poate fi mişcată din tren. Din cauza staţionării trenului, s-au produs ceva depăşiri ale intervalului de circulaţie.

La ora 9:00 deja s-a reluat circulaţia trenurilor, după ce călătorul a fost preluat de SMURD”, conform sursei citate.

Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor de către echipajul medical, persoana nu poate fi mișcată din tren, acesta staţionând la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri.

Din cauza staționării trenului, s-au produs depășiri ale intervalului de circulație.

Citește și: Bărbat călcat de peste 300 de ori de metrou, după ce un supraveghetor a crezut că e o vulpe

Circulația s-a reluat în condiții normale la ora 09:00, după ce călătorul a fost preluat și debarcat din tren de către echipajul SMURD.

Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.

Trenurile circulă normal la această oră, au mai spus reprezentanţii Metrorex.

Aglomerație ieșită din comun la metrou. „Nu se mișcă nimic. Sunt trenuri care așteaptă în tunel”

Se circulă cu dificultate la metrou, după mai multe probleme în câteva stații. Metrorex a comunicat oficial că aglomerația ieșită din comun s-a produs în urma unei defecțiuni la stația Tineretului.

Metrorex a oferit un punct de vedere în legătură cu circulația de coșmar: „Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în stația Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la ușile de acces, acesta fiind retras din circulație pentru remedierea defecțiunilor.

Călătorii au fost debarcați în stația Tineretului și preluați de celelalte trenuri. Aceștia au fost permanent informați despre situația creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top