Connect with us

Știri

Stefan Banica Jr., din nou tata? Uite ce a ascuns pana acum LAVINIA PARVA!

Pregatiri pentru bebe in familia Parva-Banica. Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. sunt impreuna deja de doi ani, si, potrivit declaratiilor unor surse din anturajul fostei soliste de la Spicy, acestia fac pregatiri intense pentru a deveni parinti.

“Lavinia a fost la o clinica privata, acum cateva luni, unde si-a facut toate analizele si investigatiile pe care le fac femeile inainte de a ramane insarcinate. E un set de analize speciale pe care le fac femeile inainte de sarcina. Toate rezultatele i-au iesit bune”, au declarat apropiatii Laviniei Parva pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: SIMONA HALEP A FOST EXCLUSA DIN ACEST CLASAMENT, DESI E PE LOCUL 2 MONDIAL

Atunci cand sunt intrebati in mod direct despre viata lor privata, cei doi se fac ca ploua. Cert este ca in ultima vreme Lavinia Parva are un comportament tot mai ciudat, existand zvonuri ca are multe greturi si ca deja ar avea vestea pe care o asteapta toti.

Atunci cand este intrebata despre o posibila sarcina, in schimb, Lavinia Parva raspunde in felul urmator: “Nu dau declaratii. Va rog sa ma scuzati, dar nu vreau sa se faca speculatii, sa se interpreteze ceva. Am mai vorbit cu jurnalisti si s-au facut speculatii. Nu vreau sa discut despre nimic, si fetei mele sigur nu i-ar placea sa stie ca eu am dat vreun interviu”, noteaza wowbiz.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top