Connect with us

Știri

STEFAN BANICA JR. stie asta? Lavinia Parva se hraneste cu un aliment INTERZIS de nutritionisti!

Paparazzii revistei Ciao! au surprins-o pe iubita lui Stefan Banica Jr., Lavinia Parva, facand o tura de cumparaturi iar printre alimentele nesanatoase la care s-a repezit sa il bage in cos se numara si unul interzis de nutritionisti.

Cea care a inlocuit-o pe Andreea Marin in viata lui Stefan Banica Jr. se hraneste nesanatos, in ciuda faptului ca a avut serioase probleme cu greutatea, tinand o dieta draconica pentru a slabi. Se pare ca Stefan Banica Jr. o place asa cum este de vreme ce vedeta isi permite sa cumpere crenvursti, mezel interzis de nutritionisti pentru ca se obtine din slanina tocata.

CITESTE SI: CUM POTI FOLOSI LILIACUL PENTRU PIETRELE LA RINICHI
Recent, Lavinia a trecut pe la medici pentru a-si face amalizele premergatoare unei sarcini, semn ca isi doreste foarte mult un copil cu Stefan Banica Jr. Cantareata este perfect sanatoasa, deci apta sa fie mamica, iar Elvis Presley de Romania cu siguranta ar fi incantat sa mai aiba un copil.

Paparazzii de la Ciao! au fotografiat-o pe Lavinia in timp ce cumpara un bax de hartie igienica. Vedeta a fost tentata sa cumpere si un fresh de portocale, potrivit relatarilor revistei Ciao! insa a trecut mai departe la mezelurile nesanatoase pentru organism.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top