Connect with us
Ștefan Mandachi a fost FURAT

Știri

Ștefan Mandachi a fost FURAT. Ce au sustras hoții chiar de lângă metrul de autostradă construit

Ștefan Mandachi a fost FURAT. Antreprenorul care a construit primul metru de autostradă din Moldova a postat un mesaj în care solicită ajutor pentru a identifica tâlharii care au furat roțile celor două mașini tamponate, expuse „lângă celebrul petec de autostradă”.

Mesajul postat de Ștefan Mandachi

”Fără niciun dubiu, Primul metrul de autostradă din Moldova a devenit loc de ”pelerinaj”. Este mai vizitat decât multe alte obiective turistice de prin zonă.

Lângă celebrul petec de autostradă, avem și două mașini tamponate, care au rolul de a avertiza poporul pe ce drumuri catastrofale circulă.

Autoturismele bușite sunt expuse în ideea de a-i trezi pe cei indiferenți, care hibernează și se prefac că nu înțeleg ce pericole planează pe străzile morții din România.

Aceste două mașini sunt foarte importante pentru mine și de fiecare dată când le văd (deși vin foarte des în ”vizită”) mă încearcă o panică, pentru că realitatea pare desprinsă dintr-un film horror.

Suntem luați de proști. Cu toții

Ștefan Mandachi a fost FURAT. Dar îmi sunt și foarte dragi, pentru că am convingerea că au produs o doză mare de conștientizare pentru mulți români, care s-au holbat cu luare aminte la ele și le-au pozat respectuos. Cu băgare de seamă. Este vorba despre o vechitură de BMW Seria 3 și un hârb de Logan. Le-am cumpărat pe câțiva lei, și din 15 martie stau cuminți la autostradă. Pentru mine, valoarea lor este nemăsurată.

Citește și:

Ștefan Mandachi a fost FURAT. Cei mai mulți ”turiști” sunt români inteligenți, care se fotografiază cu autostrada civilizat, apoi zâmbesc cu amărăciune, pentru că își dau seama că suntem condamnați să avem doar un metru în Moldova și câteva bucățele în toată țara. Mai pe românește, oamenii realizează adevărul nu foarte complicat: că suntem luați de proști. Cu toții.

E un sentiment ciudat să întâmpin turiștii, care la contactul vizual cu ”autostrada” râd în primă fază, apoi își iau un aer trist. Unii chiar oftează. Pe bună dreptate, e de-a ”râsu-plânsu”.

Ba chiar mi-am făcut prieteni noi dintre cei care au poposit aici. Oamenii mă încurajează și mă motivează să nu mă opresc din lupta mea cu cei care ne iau de proști. Pe toți.”

Sursă: www.știripesurse.ro

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top