Connect with us

Știri

STELA POPESCU, decorata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Stelei Popescu, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Stela Popescu a implinit astazi 80 de ani.

„Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a doamnei Stela Popescu. Astfel, in semn de inalta apreciere pentru remarcabilele interpretari artistice sustinute pe cele mai importante scene din tara, pentru dragostea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale, prin care a incantat numeroase generatii de spectatori, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler doamnei Stela Popescu”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Stela Popescu s-a nascut pe 21 decembrie 1925 la Orhei in Basarabia, insa a venit in Romania odata cu invadarea rusa si s-a stabilit la Brasov impreuna cu mama sa. A studiat la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografie, iar din 1954 si pana in ziua de azi a jucat in mii de spectacole de teatru, film si televiziune. A format, pe scena, cupluri alaturi de Stefan Banica si mai apoi Alexandru Arsinel, alaturi de care joaca si astazi.

VEZI SI: STELA POPESCU a implinit 80 de ani! Vezi aici sapte lucruri pe care le admiram la Doamna teatrului romanesc   

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top