Stela Popescu a murit! Cine îi va moşteni toată averea

23.11.2017
Stela Popescu a murit! Cine îi va moşteni toată averea

Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei din București, după ce ar fi căzut pe stradă.

Stela Popescu nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strans artista, ci mai ales cine o va mosteni!

Citeşte şi Florin Piersic, distrus după moartea Stelei Popescu: “Ea nu a murit şi nu va muri niciodată”

Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a facut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, cat si despre relatia cu iubire vietii ei, regretatul regizor Puiu Maximilian, pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Artista a ocolit de cele mai multe ori sa vorbeasca despre decizia pe care a luat-o atunci cand s-a hotarat sa nu aduca pe lume copii, desi a fost casatorita atatia ani. A spus doar ca nu a fost in totalitate decizia ei, ci si a regretatului sot care a avut un cuvant de spus.

Stela Popescu s-a stins din viaţă la 81 de ani

Ea a decis sa faca public faptul ca a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinita, care a venit in Romania la varsta de 15 ani si s-a lipit imediat de inima matusii ei, scrie antena3.ro

Dupa ce au ajuns sa se sprijine reciproc si sa-si imparta afectiunea, in ecuatie a intrat si nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfatuit-o sa se apuce de actorie. Zis si facut! Stanca, intrucat asa o cheama pe tanara, s-a apucat de Universitatea Nationala de Arta teatrala pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Durere fără margini în teatrul românesc

Astfel, Stela Popescu s-a decis ca toata averea ei sa-i ramana Stancai, pe care o iubea ca pe propriul ei copil.

Articolul continua dupa publicitate

Artista detinea mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri de mare valoare. In casa unde locuia erau mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri a caror valoare depaseste mai multe mii de euro. Printre acestea se numara o pictura a celebrului Stefan Luchian si a lui Ion Pacea, pe care le-a cumparat in urma cu mult timp. Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a apartinut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumparat dupa moartea lui, de la sotia acestuia.