Connect with us

Știri

Știați că există oameni cu coadă? Un tânăr a trăit 18 ani cu ea

Un băiat în vârstă de 18 de ani, din India, a trăit toată viața cu o coadă la spate. Părinții lui l-au ajutat să-și ascundă coada, deoarece ei au crezut că a fost un semn care aduce noroc.

Însă, la 29 septembrie, băiatul a intrat ajuns la spital din Nagpur, Maharashtra, în vestul Indiei, declarând că are dureri din cauza cozii.

Aceasta a fost eliminată cu succes de către chirurgi.

Coada este numită în termeni medicali neuro-dezvoltare – și ea apare din compresie la spate.

Boala poate fi detectată de medici imediat după naștere și poate fi operată, dar, în acest caz, familia a ascuns.

Doctorul Pramod Giri, șeful Departamentului de Neurochirurgie, al spitalului, a declarat: „Acesta este un caz extrem de rar, iar noi nu am văzut o astfel de anomalie aici.

„A fost internat abia după ce s-a plâns de dureri extreme în partea de jos a spatelui, care îi cauzează probleme în timpul somnului. Băiatul, de asemenea, suferea de o problemă psihologică extremă, deoarece coada era în creștere, astfel că a trebuit să-și aranjeze coada în haine. Familia a fost mereu la curent cu această situație, dar l-au ignorat și nu a apelat la un medic, pentru că sunt superstițioși și au considerat că este un semn de noroc pentru băiat.”, a spus medicul.

Părinții au ascuns situația în toți acești ani, deși era o problemă îngrijorătoare.

„Operația nu este complexă, dar, deoarece implică o anumită parte a măduvei spinării a trebuit să fim precauți. Din fericire, nu a existat niciun os sau țesut muscular în coada lui, astfel încât eliminarea nu a fost foarte dificilă.”, a spus medicul chirurg.

Băiatul se va fi externat în cursul acestei săptămâni.

„El este foarte fericit. El se simte acum foarte confortabil în timpul somnului. El spune că are o încredere mai mare în el acum.”, a mai spus medicul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top