Connect with us
Michael Schumacher, primul MESAJ după patru ani de la accident

Știri

Știrea despre Michael Schumacher face ÎNCONJURUL lumii. Un medic rupe tăcerea.

Ştirea care face înconjurul lumii. Un medic a rupt tăcerea și spune ce se întâmplă cu adevărat cu pilotul de Formula 1 după accidentul cumplit de acum aproape 5 ani.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit pe 29 decembrie 2013, un accident la schi, iar de atunci se află într-o stare gravă. Cu toate acestea, există speranțe.

Un cunoscut medic din Germania susține că starea fostului campion mondial s-ar putea îmbunătăți vizibil.

Un alt medic susține admite că nu se poate recupera complet

„Fanii ar trebui să spere în continuare. Potrivit unui studiu realizat în Suedia, între 30% si 40% dintre pacienti au redevenit constienti la patru ani de la accidente”, a explicat medicul Mark Obermann, citat de Express.

Directorul Centrului de Neurologie din cadrul spitalului Asklepios, din Seesen admite însă că nu poate fi vorba despre recuperare completă:

„Multi isi pot reveni si isi pot vedea copiii sau nepotii crescand, ce planuri isi fac sau ce se intampla în cercul apropiat de familie si prieteni”.

Famila ține secretă starea lui Schumacher. Ultimul anunț oficial a fost făcut acum mai bine de un an, când avocatul familiei a dat în judecată o revista care susținea că Schumacher poate să meargă, a scris în urmă cu câteva luni ziarul L’Equipe.

Citește și Fosta soție a polițistului pedofil, primele declarații despre acesta: “El și-a găsit…”

Fosta soție a polițistul pedofil Eugen Stan a făcut primele declarații despre gestul șocant făcut de tatăl copiilor săi. Bărbatul a fost reținut luni de polițiști.

“Sunt divorțată de dânsul de 3 ani. El și-a găsit pe altcineva. Nu am mai ținut legătura cu el. Eu sunt cu fetița. El a păstrat legătura cu fetița.

Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a întâmplat nimic. Toată familia e șocantă. Are un singur copil, nu doi, așa cum s-a spus. Vă dați seama că m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine ”, a declarat femeia la Acces Direct.

Reamintim că pedofilul din Drumul Taberei care a abuzat doi copii în lift a fost identificat în persoana lui Eugen Stan, un bărbat care activa de 10 ani la Poliția Rutieră.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

Conform unor surse din anchetă, acesta este suspectat că ar fi abuzat sexual o fată în 2012 și o alta în 2009.

Te-ar putea interesa și: Nașa fetiței agresate, declarații halucinante despre pedofil

Naşa fetiţei agresate în lift de un angajat al Brigăzii Rutiere, care se află la Poliţia Capitalei la momentul transmiterii ştirii, este nemulţumită de modul în care au acţionat poliţiştii, precizând că bărbatul ar trebui pedepsit “mai rău ca un om de rând”.

“El, ca poliţist, trebuie să fie pedepsit mai rău ca un om de rând, pentru că ştia legile, probabil profilul lui psihologic era mult mai dezvoltat, ştia ce e bine şi ce nu e bine să facă.

Se pare că acum doi ani a mai fost un caz similar. El recurgea doar la pipăit şi pupături, dar nici lucrul acesta nu e normal. Poate nu avea timp să ajungă mai departe. Am înţeles că are o fată de 22 de ani.

Sunt curioasă să aflu declaraţia fetei lui. Ce părere ar avea dacă i s-ar întâmpla ei. Cum ar vrea ea să fie pedepsit omul care i-ar face acest lucru?

Au trecut zile bune până să-l prindă. L-au lăsat să-şi facă geanta. Părerea mea. Îl cunoşteau, e clar”, a spus naşa fetei.

Liderul de sindicat Dumitru Coarnă susţine că că agentul bănuit de agresiune sexuală este şoferul unui şef de serviciu.

În cazul lui există indicii în legătură cu o altă infracţiune, comisă în anul 2015

“E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracţiune prin 2015, parcă. Informaţia a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracţiune.

Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era şoferul unui şef de serviciu. Şi-a recunoscut fapta, din câte ştiu eu”, a spus liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

Şi mama copiilor agresați a avut o primă reacție, după prinderea acestuia.

„E bine că l-au recunoscut și că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine deocamdată. Băiatul a rămas traumatizat.

Nu vrea să iasă afară, vrea să stea numai în casă. Băiatul nu ne mai spune ce s-a întâmplat, decât dacă este întrebat de mine sau de tatăl lui.

Fata nu a spus de la început, a fost ceva ce a reținut-o. Vom merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Un comportament schimbat văd doar la băiat. Este mai timid și mai fricos decât înainte.

Băiatul este conștient de ceea ce s-a întâmplat. Eu sincer, strict părerea mea: omorât! Altceva nimic. Toți avem copiii și toți știm cum este să-ți fie frică să-i mai lași pe stradă”, a spus mama copiilor agresați la sediul Poliției Capitalei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top