Connect with us

Știri

Știrea zilei: Un copil a înviat chiar înainte să fie înmormântat! Ce i-a cerut tatălui său

Caz șocant într-un spital din Brazilia! Un copil a înviat chiar înainte de a fi înmormântat de către familia lui. Acesta s-a ridicat din coșciug și a avut o cerință adresată clar către tatăl său. Toată lumea s-a speriat și a început să țipe.

Nimeni nu credea că așa ceva ar putea fi adevărat, dar un băiețel de 2 ani s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă de la tatăl său, conform Daily Mail. Au mai existat de-a lungul timpului cazuri care păreau miracole, dar care își găseau în cele din urmă explicația logică. Aici, însă, aceasta nu a venit nici măcar din partea medicilor.

Un copil a înviat înainte de a fi înmormântat și a cerut un pahar cu apă!

Un băiețel de doar doi ani, declarat mort în spital, a înviat înainte să fie înmormântat. După ce a băut apa, copilașul s-a întins înapoi în sicriu, fără semne vitale, conform Daily Mail. Din păcate, băiețelul s-a stins din viață în urma unei preumonii. Și-a dat ultima suflare într-un spital din nordul Braziliei, acolo unde a fost tratat, însă fără noroc. După anunțul decesului, familia i-a luat trupul acasă și s-a pregătit de înmormântare. În mijlocul ceremoniei, însă, băiețelul s-a ridicat din coșciug, cu o oră înainte de a fi înhumat

Citește mai mult AICI.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top