Știri

Stirile zilei 8 iulie 2016. Principalele stiri de azi

Stiri 8 iulie 2016. Cele mai interesante stiri de astazi!

Bacalaureat 2016. Elevii de clasa a XII a au dat ultima proba scrisa

Absolventii de liceu au avut astazi proba obligatorie a profilului si specializarii, ultima de la Bac 2016. Emotiile continua pentru ei pana marti, 12 iulie, atunci cand se vor afisa primele rezultate. Vezi aici ce s-a dat la BAC!

Atac armat in Dallas, Statele Unite ale Americii

Un grav atac armat a fost comis in Dallas, in timpul unor manifestatii de protest fata de uciderea unor barbati de culoare de catre autoritati. Cinci politisti au fost ucisi, iar alti sase au fost raniti, dupa ce doi atacatori au deschis focul asupra lor. Citeste aici mai multe!

NATO transforma brigada romaneasca intr-una multinationala

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a confirmat infiintarea unei brigazi multinationale in Romania, pentru a consolida flancul sud-estic al blocului militar. Totodata, oficialul a declarat ca Alianta va incerca sa mentina un dialog constructiv cu Federatia Rusa. Citeste aici mai multe!

Noua doctoranzi cer retragerea titlului de doctor

Radu Stroe, Mihai Stanisoara, Bogdan Licu, Daniel Moldoveanu, Romeo Raicu, Mihail Tudose, Neculai Ontanu, Adela Popescu, Loredana Radu, toti absolventi ai Scolii doctorale a Academiei de Informatii “Mihai Viteazu”, cer retragerea titlului de doctor, ca urmare a scandalului plagiatelor. Citeste aici mai multe!

Ion Iliescu, audiat in secret in Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost audiat la inceputul acestei saptamani, in mare secret, la Parchetul General in dosarul Mineriadei. Ieri, la Parchet a ajuns si Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii (SRI) in acelasi dosar. Citeste aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More