Connect with us
Stiri 1.09.2016

Știri

Stirile zilei 1 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stiri 1.09.2016. Principalele subiecte ale zilei.

1. DNA cere urmarirea penala pentru Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa

DNA cere urmarirea penala pentru Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Cosmin Gigina, care facea parte din coloana sa oficiala. Citeste aici mai multe detalii!

2. DNA cere urmarirea penala a ministrului de Interne Petre Toba, pentru favorizarea faptuitorului

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general solicitarea de incepere a urmaririi penale a ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, pentru favorizarea faptuitorului. Citeste aici mai multe detalii!

3. Decizie definitiva: Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis contestatia lui Bogdan Olteanu la arestarea preventiva si a dispus, definitiv, inlocuirea acestei masuri cu arestul la domiciliu, incepand de joi. Citeste aici mai multe detalii!

4. Medicii de la UPU Floreasca si-au retras demisiile

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Floreasca au decis sa revina asupra deciziilor de demisie. Citeste aici mai multe detalii!

5. Anul şcolar va avea 35 de săptămâni, cursurile se vor încheia în 16 iunie

Ponderea mediilor din clasele V-VIII, la admiterea la liceu, va fi de 20 la sută, faţă de 25 la suta in anul scolar care tocmai s-a incheiat, iar admiterea va fi facuta intr-o singura etapa computerizata, a anuntat, joi, secretarul de stat in Ministerul Educatiei Monica Anisie. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top