Connect with us
Stiri 10.08.2016

Știri

Stirile zilei 10 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 10 august 2016. Principalele subiecte de azi. Cele mai importante stiri.

1. Reportajul Sky News despre traficantii de arme, o inscenare

Autoritatile romane au anuntat ca reportajul difuzat de Sky News despre o presupusa contrabanda cu arme care s-ar desfasura in Romania este o inscenare, iar cei trei romani care apar in material au fost platiti pentru a juca rolul unor traficanti. Citeste aici mai multe!

2. Funeraliile regale continua si azi. Oficialii romani ii aduc un ultim omagiu Reginei Ana

Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana este acum la Castelul Peles unde oficiali ai statului roman, dar si reprezentanti ai institutiilor straine ii vor putea aduce astazi un ultim omagiu. Citeste aici mai multe!

3. Incendiu la o maternitate din Bagdad, 11 bebelusi au murit

Incendiu la o maternitate din Bagdad, cel putin 11 bebelusi nascuti prematur au murit. Incendiul a izbucnit la primele ore ale diminetii, la maternitatea unui spital din Bagdad. Citeste aici mai multe!

4. Alerta de vreme instabila pana vineri dupa-amiaza

Administratia Natională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de instabilitate atmosferica valabila joi si vineri in mare parte din regiunile tarii. Citeste aici mai multe!

5. Catalin Chereches, primarul din Baia Mare, plasat in arest la domiciliu

Catalin Chereches, primarul ales in Baia Mare, va fi eliberat din penitenciar si va fi plasat in arest la domiciliu, in urma unei decizii a Curtii de Apel Cluj. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top