Connect with us
Stirile zilei de 10 iunie 2016 - Romania deschide euro 2016

Știri

Stirile zilei 10 iunie 2016 – Romania deschide EURO 2016 in meciul de fotbal cu Franta

Stirile zilei 10 iunie 2016 s-au concetrat pe deschiderea oficiala EURO 2016 cu meciul dintre Romania si Franta, insa o explozie intr-un loc parca blestemat, Mihailesti, a terifiat intreaga tara.

ACCIDENT GROAZNIC la Mihailesti: A EXPLODAT un TIR cu 800 de butelii I VIDEO
800 de butelii au explodat astazi la Mihailesti dupa ce un tir a luat foc ca din senin. Pompierii s-au luptat ore intregi cu focul in incercarea de a opri incendiul. Circulatia a fost oprita. Citeste stirea despre accidentul de la Mihailesti aici.

Europa este cu ochii pe FRANTA. EURO 2016 se deschide astazi cu meciul dintre Romania si Franta.

Stirile zilei 10 iunie 2016 Fotbalistii Romaniei printre care Denis Alibec si Lucian Sanmartean se antreneaza inaintea meciului cu Franta

Stirile zilei 10 iunie 2016 Fotbalistii Romaniei printre care Denis Alibec si Lucian Sanmartean se antreneaza inaintea meciului cu Franta


Campionatul European de Fotbal EURO 2016 se deschide astazi cu meciul dintre Romania si Franta. Citeste care este programul tuturor meciurilor EURO 2016 si vezi LIVE EURO 2016 pe internet, dar si care este scorul dintre partidei mult asteptate.

RADET incearca reluare furnizarii apei calde in Bucuresti.
In cartierele Bucurestene Stefan cel Mare, Aleea Circului, Judeţului, Oteşani, Colentina sunt probleme de mai multe zile in furnizarea apei calde. Radet spune ca incearca sa rezolve partial problema si reluarea furnizarii apei cale, conform news.ro.

Dacian Ciolos sustine echipa nationala a Romaniei in meciul de deschidere Euro 2016 cu Franta.
Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, sustine echipa nationala a Romaniei in meciul de deschidere a EURO 2016 si este de parere ca echipa Romaniei va da tot ce poate pentru a face o impresie buna pe teren, conform news.ro.

ANSVSA, in alerta din cauza unui nou focar de pesta porcina africana in Ucraina, la 10 km de granita cu Romania

Ucraina a notificat Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor (OIE), în data de 8 iunie, despre apariția unui alt focar de pestă porcină africană la o fermă de porci, într-o zonă foarte apropiată de nordul României, la 10 kilometri de graniță, în Dovzhok, a anunțat, vineri, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). Agerpress.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top