Știri

Stirile zilei 10 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stiri 10.09.2016. Principalele subiecte ale zilei:

1. S-a implinit un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Parastatul a fost transmis live pe Facebook

La un an de la moartea sa, Corneliu Vadim Tudor este pomenit sambata de prieteni si apropiati. Regretatul politician va fi omagiat de sjustinatorii din toata tara, pentru ca fetele sale au creat un eveniment pe Facebook. Citeste aici mai multe detalii!

2. Stare de urgenta in Grecia. Inundatii si incendii de vegetatie.

In Grecia s-a decretat stare de urgenta pentru sase luni din cauza inundatiilor. Regiunile Messina, Laconia si zona de est a Salonicului au fost puternic afectate. Mai multe incendii de vegetatie au izbucnit sambata pe insula Thassos, zona frecventată de turisti romani. Citeste aici mai multe informatii!

3. Incendiu la o fabrica e ambalaje din Bangladesh: 25 de morti si peste 70 de raniti

Bilantul incendiului de la o fabrica de ambalaje din Bangladesh a crescut la 25 de morti, in timp ce proximativ 70 de persoane au fost ranite, multe dintre ele grav, au anuntat sambata autoritatile. Citeste aici mai multe informatii!

4. Noua sirieni si un irakian ascunsi intr-un camion condus de un bulgar, descoperiti la Vama Giurgiu

Politistii de frontiera de la Giurgiu au descoperit, sambata dimineata, zece migranti, intre care doi copii si patru femei, ascunsi intr-un camion condus de un sofer bulgar. Cele zece persoane au sustinut ca urmau sa ajunga in Viena, unde ar fi trebuit ii dea soferului 4.000 euro fiecare. Citeste aici mai multe informatii!

5. Ceremonie religioasa la 40 de zile de la moartea Reginei Ana

Membri ai familiei regale si alte persoane participa, sambata dupa-amiaza, la o ceremonie religioasa care are loc la 40 de zile de la moartea Reginei Ana, ce se desfsoara la Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde este inmormantata regina, slujba fiind oficata de catre Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului. Citeste aici mai multe informatii!

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More