Connect with us
Știrile zilei 11 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi

Știri

Știrile zilei 11 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi

Știri 11.10. 2016. Principalele știri ale zilei

Un inginer român a fost răpit în Nigeria. Autoritățile sunt în alertă

Un inginer român a fost răpit de persoane înarmate, în sudul Nigeriei. Românul se afla cu echipa sa de construcții și potrivit reprezentanților oficiali din Nigeria, atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care îl escorta pe român şi restul echipei sale. Citește aici mai multe detalii!

Avertizare meteo: Cod Portocaliu de ploi abundente în Moldova, Dobrogea și nordul Munteniei

Avertizare meteo de vreme rea. Administrația Națională de Meteorologie a emis două coduri, galben și portocaliu, de ploi abundente, ninsori la munte, dar și vânt. Avertizarea este valabilă până joi. Citește aici mai multe detalii!

Cauza morții fiului lui Răzvan Theodorescu

Tragedie în familia academicianului Răzvan Theodorescu. Fiul acestuia, Ion Vladimir Theodorescu a fost găsit mort, aseară, în locuința lui din județul Argeș. Astăzi au apărut primele concluzii ale medicilor de la Serviciul de Medicină Legală Argeș. Citește aici mai multe detalii!

Jucătorii Naționalei, jefuiți în Kazahstan înainte de meci

Jucătorii echipei Naționale de fotbal a României au fost jefuiți din camerele de hoyel, din Kazahstan. Aceștia se află în Astana pentru partida din această seară, de la ora 19:00, dintre România și Kazahstan. Citește aici mai multe detalii!

Simona Halep a urcat pe locul 4 în clasamentul WTA

Simona Halep a urcat de pe locul cinci pe poziţia a patra în clasamentul WTA, ea având 5097 de puncte. Jucătoarea de tenis a ajuns săptămâna trecută până în optimi la China Open. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top