Connect with us
Știrile zilei 12 octombrie 2016. Principalele știri ale acestei zile. Cele mai importante subiecte de astăzi, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 12 octombrie 2016: Principalele știri de azi

Știrile zilei 12 octombrie 2016. Principalele știri ale acestei zile, prezentate de huff.ro. Cele mai importante subiecte de astăzi.

Inundațiile fac ravagii în țară. Județul Galați, sub cod roșu

Furia apelor a afectat mai multe zone ale țării, dar la Galați, în Pechea, se înregistrează cea mai dramatică situație. Apele revărsate de pe versanți și pâraie au inundat sute de case și au acoperit drumurile. Apa atinge chiar și un metru jumătate în unele zone, iar autoritățile au cerut armatei să intervină, de teamă că situația s-ar putea înrăutăți. Citește aici mai multe!

Robert Negoiță, suspectat de mai multe infracțiuni în dosarul său de plagiat

Primarul din Sectorul 3, Robert Negoiță, este suspectat de mai multe infracțiuni în dosarul privind plagiatul din lucrarea sa de doctorat. Citește aici mai multe!

Program PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2016 pe zile

La Iași, are loc unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale lumii ortodoxe: pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva. Citește aici mai multe!

DNA cere aviz de la președinte pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

Direcția Națională Anticorupție cere aviz din partea președintelui Klaus Iohannis pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, în cazul morții polițistului Bogdan Gigină. Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a transmis procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie referatul cauzei. Citește aici mai multe!

METEO: Ploi însemnate și cod roșu de inundații miercuri. Cum va fi vremea joi și vineri

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat ce se va întâmpla cu vremea în următoarele zile, după ce miercuri a fost emis un cod galben și unul portocaliu de precipitații abundente. Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top