Știri

Stirile zilei 12 septembrie 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 12 septembrie 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

1.A inceput scoala. Programul anului scolar 2016-2017

Peste 3 milioane de elevi incep semestrul I, conform calendarului aprobat printr-un ordin al ministrului Educatiei. Premierul Dacian Ciolos si presedintele Klaus Iohannis au fost prezenti la festivitatile de deschidere. Citeste aici mai multe!

2. Atac in Turcia, la Van

Un atac a fost comis in Turcia, in zona predominant kurda. Autoritatile turce au anuntat luni dimineata ca mai multe persoane au fost ranite, dupa ce o explozie a zguduit sediul provincial al Partidului Justitie si Dezvoltare (AKP) din localitatea Van, situata in sud-estul predominant kurd al Turciei. Citeste aici mai multe!

3. Patrick Ekeng avea o afectiune de care ar putea suferi si familia sa

Patrick Ekeng, fotbalistul dinamovist care a murit pe teren in luna mai, la un meci cu Viitorul, ar fi suferit de o afectiune cardiaca ereditara grava, de care ar suferi si parintii sau fratii sai. Citeste aici mai multe!

4.Thassos: Incendiile fac ravagii pe insula. Mai multe locuinte, avariate

Incendiile de vegetatie care afecteaza insula Thassos din Grecia au avariat mai multe locuinte, au anuntat autoritatile citate de Kathimerini. Citeste aici mai multe!

5. Romanii si-ar putea cumpara ani de pensie

Un nou proiect de lege prevede ca romanii si-ar putea „cumpara” ani de pensie. Concret, intitativa depusa la Camera Deputatilor precede ca persoanele care nu au stagiul de pensie complet si-ar putea plati ultimii 5 ani de munca, astfel incat sa poate beneficia de o indemnizatie intreaga. Citeste aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More