Știri

Stirile zilei 13 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 13 august 2016. Cele mai importante stiri ale zilei. Principalele subiecte de azi.

1.Regina Ana a fost inmormantata azi

Regina Ana a fost inmormantata sambata la noua Catedrala Regala de la Curtea de Arges. Sicriul sau a fost expus in aceasta dimineata in Piata Palatului Regal din Capitala. Citeste aici mai multe!

2. Mergea si Tecau au luat medalia de argint la Olimpiada

Perechea formata din tenismenii Florin Mergea si Horia Tecau a obtinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce a cedat in fata cuplului spaniol Rafael Nadal/Marc Lopez in trei seturi. Citeste aici mai multe!

3. Medalie de bronz pentru Gabriel Sancraian la Jocurile Olimpice

Gabriel Sancraian a castigat medalia de bronz la Rio 2016, la proba de haltere, categoria 85 de kilograme. Halterofilul a totalizat 390 kg, dupa 173 kg la stilul smuls si 217 kg la aruncat. Citeste aici mai multe!

4. Programul romanilor la Olimpiada in ziua 8

Emotii pentru Romania la Olimpiada de la Rio. Astazi are loc finala de la barca de 8+1 de la concursul de canotaj, unde sportivele romance au sansa de a castiga a patra medalie pentru tara noastra. Citeste aici mai multe!

5. Sotii Bodnariu au decis sa se mute definitiv in Romania

Familia Bodnariu a decis sa se stabileasca definitiv in Romania, dupa un indelungat proces cu autoritatile norvegiene privind custodia copiilor. Citeste aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More