Connect with us
Stirile zilei 13 iunie 2016. O retrospectiva a celor mai importante stiri de luni si a celor mai fierbinti subiecte ale acestei zile.

Știri

Stirile zilei 13 iunie 2016. Cele mai importante subiecte

Stirile zilei 13 iunie 2016. Redeschiderea dosarului Revolutiei si revocarea lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt principalele subiecte ale zilei.

1.Dosarul Revolutiei din 1989 a fost redeschis

Instanta suprema a confirmat luni ca Dosarul Revolutiei din 1989 a fost redeschis, dupa ce cazul fusese clasat de procurorii militari in octombrie 2015. Citeste aici mai multe!

2.Valeriu Zgonea, revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Deputatii au adoptat, luni, cu 167 de voturi „pentru”, 32 „impotriva” si o abtinere revocarea lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Presedintele interimar al camerei inferioare a Parlamentului va fi social-democratul Florin Iordache. Citeste mai multe pe Mediafax!

3. „Mitica” Dragomir si „Nasu” Sandu, condamnati la inchisoare cu suspendare

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova. Citeste aici mai multe!

4.A inceput Bacalaureatul din 2016

Elevii de clasa a XII a au avut luni proba orala la limba romana, dandu-se astfel startul la BAC 2016. Absolventii de liceu vor intra in focurile probelor scrise pe 4 iulie. Vezi aici modele de subiecte!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top