Connect with us
Stirile zilei 14 iunie 2016. Principalele subiecte de azi. O retrospectiva a celor mai interesante si mai importante stiri de marti.

Știri

Stirile zilei 14 iunie 2016. Principalele subiecte de azi

Stirile zilei 14 iunie 2016. Inundatiile care au facut ravagii in tara si decizia PSD de a nu-l nominaliza pe Victor Ponta la functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt principalele subiecte.

1.Inundatiile au maturat Romania! Cod rosu in Timis!

Mai multe localitati din tara au fost afectate de inundatiile venite ca urmare a ploilor abundente din ultima perioada. Hidrologii au emis atentionari pe mai multe rauri. Citeste aici mai multe!

2.Ponta nu va deveni presedintele Camerei Deputatilor! Dragnea a propus o conducere interimara pana la alegerile din toamna

Liviu Dragnea, liderul PSD, a propus o conducere interimara la Camera Deputatilor pana la alegerile parlamentare din toamna, dezmintind zvonurile care il dadeau viitor presedinte al deputatilor pe Victor Ponta. Fostul premier a declarat ca decizia aceasta nu reprezinta o infrangere pentru el, dar nici o victorie. Citeste mai multe pe Agerpres.

3.Fiul lui Dan Adamescu, prins la Londra

Fiul lui Dan Adamescu a fost gasit in Londra. Alexandru este acuzat de fapte de coruptie in dosarul ASTRA. Avocatul familiei Adamescu a facut cateva precizari in premiera despre asa-zisa fuga a lui Alexandru in Marea Britanie. Acesta a dezvaluit ca el nu are…Citeste mai multe aici!

4.Elan Schwartzenberg a fost dat in urmarire internationala. Tribunalul Bucuresti a emis mandat de arestare in lipsa

Bogdan Despescu, seful de la Politia Romana, a declarat marti ca Politia Romana a solicitat instantei ca Elan Schwartzenberg sa fie dat in urmarire internationala, dupa ce luni seara fusese dat in urmarire nationala. Citeste mai multe pe Mediafax!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top