Știri

Știrile zilei 14 septembrie 2016. Principalele știri de azi

Știrile zilei 14 septembrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

1.Scandal după poza ambasadorului Klemm cu steagul secuiesc. Reacția MAE

Hans Klemm, ambasadorul SUA la București s-a pozat cu steagul secuiesc alături de reprezentanți UDMR, într-o vizită efectuată în Covasna și Harghita. Fotografia a generat un val de controverse. Citește aici mai multe!

2. Giovani Becali, eliberat condiționat

Giovani Becali va fi eliberat condiționat, anunță televiziunile de știri. Fostul impresar a executat 2 ani şi 6 luni din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni primită în Dosarul Transferurilor. Citește aici mai multe!

3. Comisia juridică din Senat a dat aviz favorabil cererii de urmărire penală a lui Gabriel Oprea

Comisia juridică a Senatului a adoptat un raport favorabil privind cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, cu 8 voturi pentru şi 2 împotrivă. Citește aici mai multe!

4.Irina Boureanu, acuzații șocante despre fostul soț: „O bate pe Ioana de…”

Irina Boureanu, fosta nevastă a lui Cristian Boureanu, a făcut mărturisiri șocante despre comportamenul omului de afaceri față de fiica sa, Ioana. Citește aici mai multe!

5.Încă o persoană reținută în dosarul Black Cube.  Este vorba despre un ofiter SRI

Procurorii DIICOT au mai reţinut o persoană în dosarul Black Cube, după ce aceasta a fost audiată în urma unor percheziţii care au avut loc marţi. Bărbatul reţinut este colonelul în rezervă Daniel Dragomir. El este fost şef în Direcţia de Combatere a Terorism din cadrul SRI, trimis în judecată de procurorii DNA din ianuarie 2015. Citește aici mai multe!

6.Gheorghe Popescu, audiat la DNA în cazul cărților scrise în închisoare

Fostul internaţional romîn Gheorghe Popescu a venit miercuri la DNA, fiind citat pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar. Citește aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More