Connect with us
Știrile zilei 15 septembrie 2016. Cele mai importante știri de azi, prezentate de huff.ro. Principalele subiecte ale acestei zile.

Știri

Știrile zilei 15 septembrie 2016. Principalele știri de azi

Știrile zilei 15 septembrie 2016. Cele mai importante știri de azi. Principalele subiecte ale zilei.

1.Transportatorii au ajuns la o înțelegere cu ASF

Transportatorii care au protestat joi în faţa Guvernului au început să plece din Piaţa Victoriei, după ce au ajuns la o înţelegere cu ASF în privinţa tarifelor RCA.Preşedintele de onoare al FORT, Augustin Hagiu, a anunţat că s-a ajuns la un acord cu ASF. ”Azi am obţinut o victorie”, a spus el. Citește aici mai multe!

2.SANITAS anunță GREVĂ generală în sistemul sanitar

Sistemul sanitar se pregatește de grevă generală. Doctorii și asistenții medicali sunt nemulțumiți de diferențele mari din sistemul bugetar. Sindicatul SANITAS anunță declanșarea grevei generale in data de 31 octombrie, în cazul în care nu se vor găsi soluții viabile. Citește aici mai multe!

3.Bogdan Olteanu și Călin Popescu Tăriceanu, audiați la DNA

Bogdan Olteanu a fost audiat, joi, la DNA, acesta ajungând la o oră după preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a fost citat pentru a da declaraţii în calitate de martor. Citește aici mai multe!

4. În ce stare se află Hillary Clinton

Candidata democrată la Casa Albă Hillary Clinton este “sănătoasă şi aptă” să servească drept preşedinte al Statelor Unite, a declarat medicul ei, în timp ce echipa de campanie a democratei a publicat informaţiile sale medicale actualizate, relatează BBC News. Citește aici mai multe!

5. Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit

Tatăl lui Irinel Columbeanu, Ion Columbeanu, a murit la vârsta de 92 de ani. Bărbatul era internat de luni bune la azilul din Ghermănești, unde se află și Zina Dumitrescu. Citește aici mai multe!

6. Steaua și Astra joacă în Europa League

Steaua va juca cu Osmanlispor, în timp ce Astra va întâlni gruparea Austria Viena în primele meciuri din grupele Europa League.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top