Știri

Stirile zilei 16 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 16 august 2016. Cele mai importante stiri de azi. Principalele subiecte.

1. Bacalaureat 2016, sesiunea de toamna

Bacalaureat 2016, sesiunea de toamna, a inceput astazi, 16 august. Examenul se va desfasura in perioada 16-26 august, iar primele rezultate vor fi afisate pe 29 august. Citeste mai multe detalii aici!

2. Un cutremur puternic ar afecta 75% din locuitorii țării. Concluziile prezentate într-un raport IGSU
In cazul unui cutremur puternic in Romania, trei sferturi dintre locuitorii tarii ar fi afectati, infrastructura fiind in multe zone una “critică”, iar dotarile cu echipamente pentru misiuni de salvare-căutare in caz de cutremur fiind slabe sau absente. Citeste mai multe detalii aici!

3. Pericol pe litoral. Ce au descoperit inspectorii in hoteluri, restaurante si cluburi

Mancare exprirata in mai multe restaurante si terase de la malul marii, dar si mizerie in hoteluri. Asta au descoperit inspectorii sanitari in urma unor controale amanuntite. Citeste mai multe detalii aici!

4. A MURIT fostul presedinte FIFA Joao Havelange

Jean-Marie Faustin Godefroid „João” de Havelange, al saptelea predesinte FIFA a murit azi, la varsta de 100 de ani. Citeste mai multe aici!

5. Unitatea de Tranfuzii a Spitalului CF2 a fost autorizata

Unitatea de transfuzii de Spitalul CF2 din Bucuresti a primit autorizatie, dupa ce Directia de Sanatate Publica Bucuresti si Centrul de Transfuzii au emis un raport de evaluare care atestat ca indeplineste conditiile necesare acreditarii, anunta Ministerul Sanatatii. Citeste mai multe detalii aici!

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More