Connect with us
Stirile zilei 16 iunie 2016. Cele mai interesante stiri de azi. Principalele subiecte ale zilei de joi.

Știri

Stirile zilei 16 iunie 2016. Principalele subiecte de azi

Stirile zilei 16 iunie 2016. Condamnarea lui Mircea Basescu si incidentul din Marea Britanie in urma caruia o deputata a fost injunghiata si impuscata sunt principalele subiecte de astazi.

1.Mircea Basescu, condamnat la inchisoare cu executare

Magistratii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat joi, pe Mircea Basescu, la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, este acuzat ca ar fi primit bani de la familia lui Bercea Mondial, pentru a-l scapa pe interlop de inchisoare. Citeste aici mai multe!

2.Deputata britanica, in stare critica, dupa ce a fost impuscata si injunghiata

Deputata laburista britanica Jo Cox este in stare critica, dupa ce a fost impuşcata şi injunghiata in Anglia. Se pare ca ar fi fost atacata de un barbat care pare sa fie pentru iesirea Marii Britanii din UE. Citeste mai multe pe Mediafax. 

3. Vremea va fi caniculara in acest weekend!

Vremea se schimba, iar temperaturile caniculare se vor semnala in majoritatea tarii, incepand de vineri. Canicula va fi urmata de furtuni, cu ploi torentiale si cantitati insemnate de apa. Citeste mai multe pe teotrandafir.com!

4.Bulgaria nu mai sprijina crearea flotei comune NATO la Marea Neagra

Bulgaria nu mai doreste crearea unei flote integrate la Marea Neagra, considerand ca aceasta decizie ar putea starni o reactie negativa din partea Rusiei, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov. Citeste mai multe pe Digi24!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top