Connect with us
Stirile zilei 17 iulie 2016. Principalele stiri de azi

Știri

Stirile zilei 17 iulie 2016. Principalele stiri de azi

Brexit: Marea Britanie vrea sa trimita inapoi imigrantii veniti din UE

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, a declarat pentru ziarul Mail On Sunday ca nu garanteaza dreptul de a ramane in Marea Britanie imigrantilor europeni sositi acum si pana la iesirea oficiala din UE. Citeste aici mai multe!

ATENTAT NISA: Copilul roman si mama acestuia au fost gasiti

Vesti bune in cazul romanilor disparuti in Nisa. Copilul si mama au fost gasiti. Minorul se afla in stare stabila, a anuntat premierul Dacian Ciolos. Mama copilului a fost identificata astazi la un spital. Femeia se afla intr-o stare mai grava, dar stabila. Capul familiei este cautat in continuare de autoritatile din Franta. Citeste aici mai multe!

VREMEA: Canicula si furtuni duminica. Vezi informarea ANM

Avertizarea este valabila pana duminica la ora 23 si se refera la majoritatea regiunilor Romaniei. Vor fi fenomene meteo extreme precum grindina, furtuni, iar indicele temperatura-umezeala va atinge pragul critic. Citeste aici mai multe!

Astra a castigat SuperCupa Romaniei. Azi se joaca finala Cupei Ligii: Steaua – Concordia Chiajna!

Astra  – CFR Cluj a fost un meci care a avut foarte mult de suferit din cauza conditiilor meteo. Ploaia torentiala a transformat gazonul de pe Cluj Arena intr-o veritabila mlastina. S-a jucat putin fotbal, iar in minutul 86, William De Amorim, jucator care a obtinut cetatenia romana, a marcat golul care aduce primul trofeu pentru Astra Giurgiu in acest sezon. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top