Știrile zilei 17 octombrie 2016. Principalele știri de azi

17.10.2016
Știrile zilei 17 octombrie 2016. Principalele știri de azi

Știrile zilei 17 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Tăriceanu vrea să blocheze activitatea DNA! Apelul liderului Senatului pentru parlamentari și reacția CSM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un apel la parlamentari, cerându-le să nu mai dea curs solicitărilor DNA până la finalul acestei legislaturi. Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la declarațiile președintelui Senatului. Citește aici mai multe!

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, pus sub control judiciar

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost pus sub control judiciar de DNA Constanța. El este acuzat de luare de mită și folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente sau declarații false. Citește aici mai multe!

Explozii în Germania, la uzinele chimice BASF VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite, iar altele sunt date dispărute, după două explozii produse în Germania, la două uzine chimice ale companiei BASF. Citește aici mai multe!

Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi VREMEA între 17 și 30 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea va rămâne foarte rece și în intervalul 17-30 octombrie 2016 anunță meteorologii. Prima săptămână a intervalului prognozat va fi una ploioasă în majoritatea regiunilor țării, iar vremea se menține mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Citește aici mai multe!

Gabriel Oprea, pus oficial sub urmărire penală pentru ucidere din culpă: „Cer iertare familiei Gigină”

Gabriel Oprea s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi pus oficial sub urmărire penală în cazul morții agentului de poliție Bogdan Gigină. Fostul ministru a afirmat că nu circula cu viteză în momentul producerii tragediei. Citește aici mai multe!