Connect with us
Stirile zilei 18 iulie 2016. Principalele stiri de astazi

Știri

Stirile zilei 18 iulie 2016. Principalele stiri de astazi

Stirile zilei 18 iulie 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte.

Parlamentul turc, evacuat dupa o alarma falsa

Parlamentul turc din Ankara a fost evacuat luni la pranz ca urmare a unei amenintari false. In mediile sociale s-a distribuit informatia conform careia cladirea Legislativului ar urma sa fie tinta unui atac iminent. Citeste aici mai multe!

Inca doi romani disparuti dupa atentatul din Nisa

Inca doi romani sunt dati disparuti ca urmare a atentatului terorist comis in Nisa, de Ziua Nationala a Frantei. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook dedicata victimelor cumplitului atentat din Nisa, SOS NICE. Cei doi romani disparuti ar fi Alexandru Goldan (nascut pe 10 noiembrie 1989) si prietena sa Elena (nascuta in iulie 1985). Citeste aici mai multe!

Turcii au protestat cu miile fata de lovitura de stat esuata

Mii de turci au umplut stazile din Istanbul si Ankara pentru a protesta fata de puciul esuat contra actualului regim. Premierul Binali Yildirim, care a venit intr-o vizita neasteptata in Piata Kizilay in cursul noptii, a facut un apel la protestatari sa iasa in strada in continuare. Citeste aici mai multe!

Politisti ucisi intr-un atac armat produs in SUA

Trei ofiteri de politie si-au pierdut viata dupa un atac armat comis in SUA, la Baton Rouge. Incidentul a pornit la o benzinarie de pe autostrada Airline. Politistii au fost alertati de o persoana care a sunat la numarul de urgenta, anuntand ca “o persoana suspecta merge pe autostrada Airline cu o arma de asalt”. Citeste aici mai multe!

Steaua a castigat Cupa Ligii

Steaua a castigat finala Cupei Ligii, dupa ce a invins Concordia Chiajna dupa prelungiri. Golul victoriei echipei lui Laurentiu Reghecampf a fost marcat de Hamroun. Citeste aici mai multe!

DNA se implica in cazul Sectiei de Arsi de la Spitalul Floreasca

Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 a trimis la DNA dosarul privind neregulile descoperite de Corpul de control al ministrului Sanatatii la Sectia de Arsi a Spitalului Floreasca. Citeste mai multe pe stiripesurse.ro!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top