Știri

Știrile zilei 18 octombrie 2016. Principalele știri de azi

Știrile zilei 18 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Moțiunea simplă contra Ralucăi Prună, adoptată

Moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, a fost adoptată, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor, cu 155 de voturi ”pentru”. Raluca Prună a declarat că va demisiona, dacă premierul Dacian Cioloș o va cere. Citește aici mai multe!

Deputații au decis: Elena Udrea poate fi urmărită penal

Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, prin vot secret cu bile, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a fostului ministru Elena Udrea.Înaintea votului, Udrea a ținut un discurs în care a ironizat solicitările procurorilor anticorupție de urmărire penală. Citește aici mai multe!

Legea conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric a fost adoptată

Legea conversiei creditelor în franci elveţieni la cursul istoric a fost adoptată, marţi, în unanimitate de plenul Camerei Deputaţilor, forul decizional. Legea va pleca la promulgare. Citește aici mai multe!

Bogdan Olteanu a fost trimis în judecată pentru trafic de influență

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu a fost trimis în judecată de DNA, sub acuzația de trafic de influență, în stare de arest la domiciliu. Citește aici mai multe!

Ziua Copilului, 1 iunie, zi liberă nelucrătoare! Deputații au adoptat legea

Deputații au adoptat unanim proiectul de lege prin care ziua de 1 iunie devine zi liberă, nelucrătoare, pentru toți românii. Legea va merge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare. Citește aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More