Stirile zilei 19 august 2016. Principalele stiri de azi

19.08.2016
Stirile zilei 19 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 19 august 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte

1. Mobilizare de proportii la granita dintre Romania si Serbia, din cauza crizei imigrantilor

Politia de Frontiera a anuntat ca a fost intarita paza la granita cu Serbia, ca urmare a numarului mare de imigranti sositi ilegal in Europa. Citeste aici mai multe!

2.Noul statut al elevului: Ce drepturi si ce obligatii au elevii

Noul statut al elevului intra in vigoare in aceasta toamna si aduce noi reguli. Printre cele mai importante se numara cea ca elevii pot sa isi foloseasca telefoanele mobile in timpul orelor, dar doar „in scop educational” si ca elevii pot sa isi evalueze profesorii. Citeste aici mai multe!

3.Transport agabaritic pe litoral si Autostrada Soarelui. Circulatia va fi intrerupta

CNADNR a anuntat, vineri, ca un transport agabaritic va pleca din zona Litoralului si circulatia va fi intrerupta temporar si local intre Vama Veche – Pod nou Agigea – A2 – Drajna – Calarasi, pana miercuri, 24.08.2016. Citeste aici mai multe!

4. Probleme mari la Banca Transilvania

Banca Transilvania are probleme la plata cu cardul, plata la pos si retrageri numerar de la bancomate. Unii utilizatori sustin ca nici BT24 nu functioneaza. Citeste aici mai multe!

5. Olimpiada – Ziua 14

Primii romani care intra in competitie astazi sunt Marius Cocioran si Narcis Stefan Mihaila, care vor concura in finala probei de 50 de kilometri mars (ora 14.00). Citeste aici mai multe!

6. Decizie amanata in cazul lui Bogdan Olteanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru luni discutarea prelungirii mandatului de arestare preventiva pentru fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu. Citeste mai multe pe Agerpres!