Connect with us
Stirile zilei 19 iulie 2016. Principalele subiecte ale acestei zile. Cele mai importante stiri.

Știri

Stirile zilei 19 iulie 2016. Cele mai importante stiri

Stirile zilei 19 iulie 2016. Principalele stiri de astazi.

  1. Roman, mort in atentatul de la Nisa

Un roman a murit in urma atentatului terorist de la Nisa. Este vorba despre capul familiei date disparute. Decesul romanului a fost confirmat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Barbatul si-a pierdut viata ca urmare a evenimentelor tragice petrecute de Ziua Nationala a Frantei. Citeste aici mai multe!

2. Inca un roman dat disparut dupa atentatul de la NISA

Inca un roman este dat disparut dupa atentatul terorist de la Nisa. Numarul cetatenilor din tara noastra care inca nu au fost localizati ajunge la 3. Citeste aici mai multe!

3.ATAC TERORIST in Germania

18 oameni au fost raniti dupa ce un tanar simpatizant al Statului Islamic, de origine afgana, i-a atacat in tren cu un topor. Citeste aici mai multe!

4.ADMITERE LICEU 2016

Astazi a avut loc prima repartizare computerizata pentru elevii care au terminat clasa a VIII a si care s-au inscris la liceu. Citeste aici mai multe!

5.Primul interviu al lui Erdogan dupa lovitura de stat esuata!

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut un interviu la CNN in care a cerut Statelor Unites ail extradeze pe rivalul sau, Fethullah Gulen. Citeste aici mai multe!

6.Dacian Ciolos vrea sa introduca Educatia Juridica in scoli

Dacian Ciolos a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre cazul de sclavie de la Berevoiesti, noua strategie anticoruptie si viitorul cabinetului sau. Premierul introduce o noua materie in scoala. Din clasa a XI-a, elevii vor invata educatie juridica. Citeste aici mai multe!

7. Alex Chipciu s-a transferat la Anderlecht

Mijlocașul ofensiv roman Alexandru Chipciu (Steaua Bucuresti) s-a transferat oficial la vicecampioana Belgiei la fotbal, Anderlecht Bruxelles. Citeste mai multe pe Agerpres!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top