Connect with us
Stirile zilei 19 iunie 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte ale zilei de duminica.

Știri

Stirile zilei 19 iunie 2016

Stirile zilei 19 iunie 2016. Principalul eveniment al zilei este reprezentat de meciul Romania – Albania!

1.Romania – Albania. Meciul decisiv pentru „tricolori” LIVE TEXT

Romania joaca duminica de la ora 22.00 cu Albania, in ultima partida sustinuta de „tricolori” in Grupa A a Euro 2016. Selectionata tarii noastre este obligata sa invinga pentru a ajunge in optimile competitiei. Urmareste aici desfasurarea meciului!

2.Sustinatorii ramanerii Marii Britanii in UE castiga teren dupa moartea lui Jo Cox

Tabara care este pentru ramanerea Marii Britanii in UE a obtinut primul avans in sondaje, cu cinci zile inainte de istoricul Referendum „Brexit”, dupa ce deputata Jo Cox a fost ucisa. Citeste mai multe pe Mediafax!

3.Istoricul Mihnea Berindei a murit

Renumitul istoric Mihnea Berindei a murit la Venetia. Mihnea Berindei a fost unul dintre cei mai mari istorici romani, fiind cel care a publicat numeroase articole care dezvaluiau si denuntau realitatile crude ale Romaniei comuniste. Citeste mai multe pe teotrandafir.com!

4. Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor (INHGA) a emis, duminica dupa-amiaza, o avertizare hidrologica pentru fenomene imediate (Cod Portocaliu) de depasire a cotelor de inundatii pe raurile din judetele Cluj, Salaj si Bihor. Citeste mai multe pe Agerpres!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top